Compania

Suntem o societate privata cu capital integral romanesc, fondata in 1998.

Societatea are ca obiect de activitate productia de piese si subansamble pt. fabricile de anvelope, piese si subansamble pt. fabricile de rulmenti, piese si subansamble pt. utilaj energetic, piese si subansamble pt. ventilatoare industriale, piese si subansamble pt. masini-unelte si utilaje, scule speciale, dispozitive, verificatoare, flanse speciale, elemente de asamblare si alte produse realizate prin prelucrari mecanice.

Societatea are sediul in Bucuresti, pe platforma industriala IMGB.

In cei 23 de ani de activitate, societatea a reusit sa se impuna pe piata romaneasca si europeana in calitate de producator de piese de schimb si subansamble executate dupa documentatia beneficiarului pentru:

  • Fabricile producatoare de anvelope
  • Fabricile producatoare de rulmenti
  • Fabricile producatoare de utilaj energetic
  • Fabricile producatoare de utilaj greu
  • Fabricile producatoare de masini-unelte
  • Fabricile producatoare de ventilatoare industriale

General Turbo Tools reprezintă dovada faptului ca entuziasmul, competența si seriozitatea constituie premisele unei activități de succes.

Curajul de a începe in 1999 o activitate eminamente productivă, pe structura unui atelier de sculărie si având la dispoziție o dotare tehnică modestă, fără un domeniu de activitate foarte bine definit si fără un portofoliu de clienți, constituie un exercițiu de voința si poate un exemplu de urmat.

Succesul companiei noastre se datorează in cea mai mare măsură colectivului de salariați si managementului eficient si performant.

Suntem oricând dispuși sa acceptam noi provocări.

Rezolvarea celor mai dificile probleme tehnice si tehnologice in domeniul prelucrărilor mecanice reprezintă atu-ul nostru cel mai important, pe care îl punem întotdeauna la dispoziția clienților noștri.

Ing. Dumitru Eugen Sîrbu

Director General

Call Now Button